Servis i obnova strojeva

Home   /   Servis i obnova strojeva

Industrijska proizvodnja i promjena prilika na tržištu u nekim slučajevima ne omogućuju investiranje u novu opremu. Iako svi volimo novo i moderno, ponekad nema potrebe za velikim i upitnim investicijama ako svoje strojeve možete modernizirati.

Kompletna obnova starih strojeva

Vaša postrojenja i strojevi potpuno se prilagođavaju potrebama na tržištu, tako u kraćem vremenu možete proizvesti traženu količinu kvalitetnih proizvoda.

U ovakvim je obnovama i modernizacijama ključno pronaći pouzdanog partnera jer vas nekvalitetan rad može dovesti do većih troškova i ulaganja koja se vašem poslovanju ne isplate.

Preventivni i korektivni servisi

Popravci na strojevima i postrojenjima predstavljaju veliki trošak koji se u većini slučajeva može izbjeći pravilnim, kvalitetnim i redovitim servisom.

Uslugu u potpunosti prilagođavamo vašim potrebama i mogućnosti. Upravo zato, posebnu pozornost obraćamo na isplativost cijelog procesa, kako vaše poslovanje ne bi stvorilo dodatne troškove. Uz minimalna ulaganja, obavljamo radove pjeskarenja, obnove kućišta, zamjenu ležajeva, lanaca, lančanika, transportera, cilindara, ventila, elektronike i svega ostalog što može od vašeg stroja učiniti produktivniju opremu za rad.

Želite servisirati/obnoviti stroj i povećati svoju proizvodnju?

Obratite se našem stručnom timu i pomoći ćemo Vam najbolje što možemo.

ZAINTERESIRANI STE ZA NAŠE USLUGE?

Kontaktirajte nas

Svaki nabavljeni stroj možemo u potpunosti obnoviti, prilagoditi potrebama vašeg poslovanja i dati vam određenu garanciju na naš rad.